€ 20,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Het boek In mijn tijd zorgt voor verbinding tussen generaties. Korte informatieve tekstjes over vroeger en mooie oude foto’s dienen als inspiratie voor bijzondere gesprekken tussen opa’s, oma’s, kinderen en kleinkinderen. In mijn tijd komt op 4 mei uit bij Uitgeverij Spectrum, in samenwerking met Omapost.
 

Opa’s en oma’s zijn lopende encyclopedieën over vervlogen tijden, ze hebben een heel leven achter de rug en bijzondere dingen zien gebeuren. Huizen zonder badkamer, badkleding met mouwen, lekker verantwoord afvallen met een sherrydieet, de opkomst van de discotheek, demonstraties tegen kernwapens en eerste liefdes. Hoe leuk is het om samen met je opa of oma te praten over vervlogen tijden die soms ook verdacht veel op deze tijd lijken?

 

Met dit boek leer je je opa en oma in no time beter kennen. Met behulp van vragen, foto’s, verhalen van anderen en leuke feiten, ga je samen terug in de tijd. Misschien kom je erachter dat er helemaal niet zoveel veranderd is. Of juist wel! Het boek geeft gespreksonderwerpen die echt ergens over gaan, om van elkaar te leren, om met elkaar te lachen en dichter tot elkaar te komen. Ook aan de telefoon. Juist in tijden van quarantaine, nu we wel een beetje extra liefde en verbinding kunnen gebruiken.

 
  • Een brug tussen generaties
  • Een prachtig cadeau
  • Vergeten verhalen tot leven brengen
  • Goedkoper dan jenever, leuker dan bloemen
 

Elke Uijtewaal is gespecialiseerd in grafisch ontwerp en illustratie. Ook is zij een van de oprichters van Omapost.nl, een app die je in staat stelt om je grootouders binnen een handomdraai met een kaartje te verrassen.

Silvie Kamphuis is schrijver van biografieën en verhalen. Ze is biografiebureau Een boekje open gestart, zodat iedereen een biografie over zijn grootouders in de boekenkast kan hebben staan.


Foto('s):

Verzendkosten

€ 3,90 

Levertijd

verzonden binnen 2 werkdagen

€ 20,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen